Over ons

De vraag kun jij misschien voor ons een machinemodel maken heeft geleid tot het bedrijf Digitaal Terrein Model. Ontstaan door in de avonduren ondernemers te helpen met hun modellen. Inmiddels weten steeds meer bedrijven de weg naar DTM te vinden.

De ambitie is om ondernemers te helpen die zelf de expertise niet in huis hebben. Voor DTM is het de uitdaging om te leveren wat er gevraagd wordt en een oplossing te bedenken voor ieder probleem.

Klantgericht, leveren wat er wordt gevraagd, meedenken en komen tot een oplossing, zodat het werk ter plekke in één keer goed gedaan kan worden.

Oplossingsgericht en meedenken

Heeft u een uitdaging? Kom maar op! Digitaal Terrein Model denkt graag met u mee. Welke GPS of merk machine u ook heeft, u kunt op een oplossing rekenen. DTM laat zich graag op deze manier uitdagen, met als belangrijkste doel, dat u aan de slag kan met een goed machinemodel.

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over machinebesturing en de modellen die daarvoor nodig zijn.

3D Machinebesturing?

Ontvang een op maat gemaakt model voor uw machinist waarmee hij aan de slag kan in zijn kraan, shovel, grader of trekker.

GPS Stok huren?

Niet alleen maken we machinemodellen. We verhuren ook GPS stokken. Wilt u een GPS stok met een radiomodule huren? Dat kan!

Neem contact op

Een digitaal terrein model volledig op maat?

Weten of wij ook voor u een machinemodel kunnen maken? Neem contact met ons op.

Direct bellen